Ταβέρνα & Καφετέρια

Εδώ θα ικανοποιήσετε τις γευστικές και όχι μόνο απαιτήσεις σας. Ο χώρος είναι γεμάτος χρώματα και διακοσμητικές εναλλαγές που περιλαμβάνουν παράδοση, είδη λαϊκής τέχνης και μνήμες ρεμπέτικης κομπανίας. Ένας χώρος για όποιον σέβεται και αγαπά το φυσικό τρόπο ζωής.

Ο χώρος του καφέ βρίσκεται λίγα μόνο βήματα μετά την κεντρική είσοδο. Ένα μέρος για όλες τις ηλικίες, για όλες τις διαθέσεις. Εδώ θα απολαύσετε τον καφέ σας, τη σοκολάτα σας, μα και φυσικούς χυμούς. Από την άλλη όταν σουρουπώσει είναι ο ιδανικός χώρος με υπέροχη θέα για να απολαύσετε το ποτό σας.

Και αν θέλετε να δείτε το email σας, να ετοιμάσετε την αλληλογραφία σας, να σερφάρετε στο Ιντερνέτ ή απλά να διασκεδάσετε εσείς ή τα παιδιά σας κανένα πρόβλημα. Οι φορητοί υπολογιστές μας είναι στη διάθεσή σας.

Τα φαγητά της ταβέρνας μας, ετοιμάζονται με πολύ μεράκι, πριν οδηγηθούν στο πιάτο σας και σερβίρονται με τρόπο που θα προκαλέσει τις αισθήσεις σας. Ο σεφ με το βοηθό του, αξιοποιώντας την εμπειρία τους και τα δικά μας εκλεκτά υλικά, δημιουργούν μια γευστική πανδαισία που θα λατρέψετε. Και αν θέλετε κάτι ιδιαίτερο μη διστάζετε. Ζητήστε το και θα το ετοιμάσουμε. Γιατί θέλουμε να νοιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Η ταβέρνα μας ανήκει στη γνωστή αλυσίδα "Η Λαδόκολλα" που δραστηριοποιείται κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

ladokolla

Αγροικία Φώτη :: Κρυοπηγή Μουζακίου ΤΚ43060 Ν. Καρδίτσας :: Τηλ./Fax: 24450 42595